Soft Touch Enduro

Soft Touch Enduro

Art.nr. ZSP-8182

Motorsykkelhanske av høyeste kvalitet i okseskinn. Perforert knokebeskyttelse laget av EVA gel og lette perforerte støtdempende puter på overfingrene. Elastisk nylon mellom fingrene. Ventilasjonsinntak på begge overfingrene og på overhånden i TPU. Innerhånden er forsterket med doble lag okseskinn og fallsikringsplater med doble forsterkninger for håndleddene. Skikkelige grepsforsterkninger i kuskinn opp over tommelen. Støtdempende puter på toppen av tommelen. Fôret med polyesterfôr. Elastisk søm over håndleddet og borrelås for en bedre og sikrere passform.

Antal par per pakke: 6 par
Antal par per kartong: 60 par

Sport og fritid

Sport og fritid

 

 

KATEGORI I

KATEGORI I

EN 420

EN 420

Okseskinn

Okseskinn


Priser

Par 6
Pris/par 489,00

Beregn pris

Par
Størrelser Par
7 / S
8 / M
9 / L
10 / XL
11 / XXL
12 / 3XL

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st



Soft Touch®

Hansker som utmerker seg med høyeste kvalitet når det gjelder materialvalg og design, markedsføres under Soft Touch®-merket.

Sortimentet har en tydelig rød tråd ved at fokus er på ergonomi, funksjonalitet og holdbarhet. Her er hanskemodeller som passer for alle typer arbeid, værforhold og beskyttelse. Den rette hansken gjør jobben enklere og mer komfortabel og Soft Touch-hanskene oppfyller våre høyeste krav for å beskytte dine viktigste arbeidsverktøy, hendene.


Vis samtlige produkter fra Soft Touch®
Art.nr. ZSP-8182
Material Okseskinn, nylon, EVA gel, TPU, polyester
Förpackning 6/60
Egenskaper Ventilasjon, komfortabel, stilig
Certifikat EN 420
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.